Sintel is in het leven geroepen door Margit Melse.

De naam ontstond in een meedenksessie van het bedrijf van een vriend. “Ik vond Sintel gelijk een mooie, tintelende naam. Het is een ander woord voor verkoold stukje hout of een brandende flinter die uit het vuur springt.”

“Dat is een metafoor voor wat ik met Sintel wil. Met een sintel inspiratie kun je met wat porren een vuur weer aansteken. Iedereen heeft wel iets waar zijn hart sneller voor gaat kloppen. Of dat nu een grote droom is of een kleine wens. Of dat nu een persoonlijk ontwikkelingsdoel is of het leren van een (creatieve) vaardigheid.”

Margit studeerde literatuur- en theaterwetenschap en spijkerde haar kennis over menselijk gedrag bij in een studie psychologie.
“Ik krijg energie van het inspireren van mensen. Dat doe ik door zowel theorie als creativiteit toe te passen in o.a. het ontwerpen van spellen en trainingen. Daarnaast schrijf ik verhalen en teksten over uiteenlopende onderwerpen. Ik zoek daarbij de grens op tussen leren en verwonderen en probeer ruimte te creëren waar iets bijzonders kan ontstaat buiten de normale orde om.”
Margit werkt hiernaast ook als interim projectleider bij verschillende organisaties in onderwijs(concepten) en de non-profitsector.

Laat je inspireren op sintel.nl
en neem voor meer informatie contact op!
Relight your fire

Advertentie