Creative Eye


Wist je dat je brein alles opneemt maar heel veel filtert?En dat er op onbewust niveau heel veel prikkels toch doorkomen?


Wat als je die filters creatief kunt beïnvloeden en daarmee verandering teweeg kunt brengen in werksfeer, communicatie of werkdruk?


Stap 1 is de onbewuste prikkels gaan zien. Dat is waar ik in beeld kom met mijn blik. Ik kijk en luister en rapporteer wat me is opgevallen.


Stap 2 is mijn creatieve reactie op wat ik heb waargenomen. Ik stel vervolgens kleine aanpassingen voor met groot resultaat.


Nieuwsgierig geworden?
Laten we verder praten!


Projecten

Op dit moment werk ik aan een spel voor persoonlijke ontwikkeling voor jonge vrijwilligers in opdracht van het Rode Kruis.

Ik heb samengewerkt met onderstaande organisaties. Hierdoor was ik betrokken bij opdrachten voor o.a. Delta Lloyd, Blokker, De Brauw, DPA Professionals, De Nederlandsche Bank, Airbus, Houthoff Buruma, PON, Facilicom, SHV Holding, Haagse Hogeschool, Ampelmann, Rechtbank Amsterdam en Eneco.

Logo AimAtArt rood

Voor AimAtArt deed ik research naar kunstwerken, schreef ik teksten en ontwierp ik vragen om de koppeling te maken tussen kunst en organisatieontwikkeling. Deze teksten ondersteunden gesprekken tussen werknemers onderling over uiteenlopende thema’s zoals leiderschap, innovatie, samenwerking, organisatiecultuur etc. Daarnaast begeleidde ik groepen tijdens de toer langs de kunstwerken.

Logo Ontwikkelacademie

Voor de Ontwikkel Academie ontwikkelde en geef ik trainingen in persoonlijke ontwikkeling zoals faalkunde en omgaan met de verschillende ikken in jezelf. Daarnaast heb ik creatief mee gedacht met de opzet van de organisatie.

Voor Break Out-de Verwondering begeleidde ik Team Escapes voor bedrijven. In een korte tijd moesten teams samen naar een oplossing toe werken. Daarbij werden ze op luchtige wijze geconfronteerd met hun persoonlijkheid, eigen grenzen en de groeimogelijkheden van hun team. Ook schreef ik een nieuwe versie over samenwerking voor het Tragaluz bordspel.

Advertentie